Bine ai venit în universul Asig Welt! Numele societății înseamnă Lumea Asigurărilor și este parte din grupul de firme GEA Welt Cosulting Group. Misiunea societății este să ofere servicii de consultanță în asigurări de cea mai înaltă calitate!
Alexandru GRECU (alexgrecu.ro), Directorul Executiv al companiei, are o experiență de peste 10 ani în domeniu, timp în care a identificat care sunt așteptările și nevoile clienților, iar conceptul Asig Welt este modelat întocmai cerințelor tale!
Seriozitatea, promtitudinea și corectitudinea sunt factorii principali care definesc personalitatea echipei și a serviciilor pe care Asig Welt le oferă! Iar modelul german pe care a fost construită viziunea companiei, întărește factorii menționați anterior. Tocmai de aceea asocierea noastra cu Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare a fost un rezultat natural. Avand aceleasi principii si valori, RitterBroker este partenerul prin care emitem politele de asigurare si este unul dintre cei mai relevanti brokeri din piata, avand puncte de lucru in toataRomania, sistem de francizare, acreditare pentru emiterea de asigurari in multiple tari din Europa și un intreg pachet de servicii financiare.

Freiheit bedeutet Sicherheit! – Libertatea înseamnă sigurață!

Acesta este motto-ul companiei și modul în care noi privim colaborarea nostră! Știm foarte bine faptul că suntem oameni moderni iar timpul tău este tot mai prețios. De aceea soluțiile de colaborare pe care ți le propunem, au fost concepute astfel încât asigurările să îți ocupe cât mai puțin timp. Noi suntem consultanții tăi în asigurări, gestionăm portofoliul tău, ne ocupăm de scadențele polițelor de asigurare și de ofertele de reînnoire, identificăm care sunt cele mai competitive oferte și îți prezentăm diferențele dintre ele și îți reprezentăm interesele în relația cu asiguratorii! Sfera asigurărilor este acoperită intergral de către Asig Welt, astfel tu vei sta liniștit știind faptul că unul dintre consultanții noștri gestionează cu profesionalism polițele tale!

Punem mare accent pe timpul și libertatea ta, în calitate de client al societății, pe lângă consultanța de care beneficiezi oricând, încercăm să ducem mai departe coloborarea noastră, prin programul de fidelizare care își propune să îți ofere experiențe! Te-ai gândit vreodată că după încheierea unei polițe de asigurare, poți primi o invtație la teatru, operă sau la o oră de spinning sau grup fitness? Asig Welt și-a propus să transforme consultanța în asigurări, într-o experiență!